Riomaggiore er den først landsby i Cinque Terre, kommende fra den sydøstlige del af området, beliggende direkte mellem havet og Appennine Mt., blev bygget langs den lille Å kaldet "Rvus Maior" - heraf landsbyens navn Riomaggiore ...

Åen blev senere dækket til og i dag er dette hovedgaden i Riomaggiore. Landsbyen er kendetegnet ved de Genoesiske flerfarvede huse, bygget langs den stejle strøm af åen.
Fra 19th cent., i forbindelse med jernbanen i Riomaggiore, blev bygget et nyt område, kaldet "Stazione".

Området omkring Riomaggiore omfatter også landsbyerne Manarola, Volastra og Groppo og er en del afCinque Terre National Park.

Der er et dykkercenter, og fra den lille havn afgår bådene til de andre landsbyer i Cinque Terre og til Portovenere.

Blandt de mest interessante kulturelle seværdigheder anbefales et besøg i Kirken San Giovanni Battista (14. cent.) og til Sanctuary of Montenero, med udsigt over landsbyen. I den højeste del af det historiske centrum er der Riomaggiore Slot, der går tilbage til 1260. En masse muligheder for trekking og vandreture via den berømte ”Via dell `Amore”.

Man kan komme til Riomaggiore i bil eller med lokaltog, som anbefales, da parkeringsplads ligger lige udenfor byen og er mod betaling.

Kontakt

Forespørgsel på leje af en feriebolig, eller supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - besvares alle ugens dage også aften.

Kontaktinfo

Tel: +45 4848 1989 Cell +45 2332 7440

Email: info@ferieboligeritalien.dk