Corniglia er den tredje landsby i Cinque Terre og har på sin egen måde bevaret sin originalitet, faktisk kan man gå rundt i landsbyen og eksempelvis møde lokale vinbønder og evt. deltage i hverdagens aktiviteter, smage et godt glas vin ...


Originaliteten af Corniglia ses også i dens position, er ikke placeret direkte ud til havet som de andre landsbyer i Cinque Terre, men er beliggende på en klippe, omkring 80 m over havets overflade, hvorfra en fantastisk udsigt. Byen ligger rundt om hovedgaden, Via Fieschi, som løber fra Kirken San Pietro (14. cent.) til Belvedere of Santa Maria, også herfra en fantastisk udsigt Cinque Terre kysten. 
Lidt før Belvedere ses Largo Taragio det lokale monument "Monumento ai Caduti". 

Fra Largo Taragio går en behagelig trappe, som ender ved "Marina of Corniglia", en lille bugt. 
Ikke langt herfra, mod Vernazza, er der den dejlige strand Gùvano, som kan nås fra havet eller gennem det gamle jernbanegalleri. Det er nemt at komme til Corniglia i bil og med tog.
I bil køres langs den officielle vej i Cinque Terre, kommende fra La Spezia og fortætter helt til landsbyen Monterosso. Der er en parkeringsplads, mod betaling, i nærheden af Corniglia; der er et par gratis steder for biler uden for landsbyen.

Man kan komme med tog til Corniglia banegård, der er forbundet med landsbyen med "Scalinata della Lardarina", 470 trappetrin op til selve landsbyen.

Kontakt

Forespørgsel på leje af en feriebolig, eller supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - besvares alle ugens dage også aften.

Kontaktinfo

Tel: +45 4848 1989 Cell +45 2332 7440

Email: info@ferieboligeritalien.dk