Lejlighed til 2+4 pers. En af ​​de hyggeligste og mest indbydende lejligheder i Vernazza. Den lille terrasse byder på en enestående udsigt

Aptm. Ventage Sea View - Vernazza - til 2+4 per.
Det er nemt at komme dertil fra byens berømte lille torv, langs Via Guidoni ved siden af ​​Burgus Bar, og derefter går man opad langs denne lille smalle ”gade” - (50 meter og ca. 20 trin i alt).
Indgangen til bygningen er gennem en charmerende og skjult passage, typisk for byen, derefter kun et par skridt og den grønne hovedør inviterer dig indenfor i denne indbydende lejlighed.

Fra indgangen til Ventega Sea View Apartment kommer man til en lys stue med spisebord og dobbelt sovesofa. I stuen kan man se, hvordan disse huse ejendommeligt er bygget på klipper og middelalderlige mure.

Fra soveværelset med terrasse er der udsigt til Ventega pladsen ved havet, til havnemolen og til Monterosso forbjerg i baggrunden.
Ved siden af ​​soveværelset findes endnu et soveværelse med køjesenge og vinduesåbning mod  en anden skjult passage af byen.
Badeværelse med bruser.
Der er et kitchenette med gaskomfur, ovn og vaskemaskine.

Lejligheden har sovepladser til 6 personer og er perfekt både for det romantiske par og for familier med børn.

Nyd morgenmaden på den lille terrasse eller nyd et glas god Cinque Terre Vin ved solnedgang – mindeværdige oplevelser blandt mange andre fra et ophold i Vernazza.

Afstande:
Banegården 400 m, Parkeringsplads 1200 m, Havet og strandområde 50 m, Nærmeste marked 50 m, Nærmeste restaurant 50 m

Fotos, diasshow fra Ventage - KLIK HER


E-mail / Forespørgsel / Priser
Send en e-mail via kontakt for info om priser og forespørgsel

Kontakt

Forespørgsel på leje af en feriebolig, eller supplerende spørgsmål - send en e-mail eller ring - besvares alle ugens dage også aften.

Kontaktinfo

Tel: +45 4848 1989 Cell +45 2332 7440

Email: info@ferieboligeritalien.dk